Eliminați UNWINDING dispozitivele Android din contul Google

Pentru a deconecta sau a elimina un dispozitiv dintr-un cont Google, tot ce ai putea face este să te conectezi la un alt cont și să aștepți ca dispozitivul să dispară singur de la primul. Acum există o opțiune online pentru a elimina dispozitivele Android asociate unui cont Google, ceva foarte util dacă ați pierdut sau telefonul a fost furat .

Când eliminați un dispozitiv Android din contul dvs. Google, ceea ce faceți în principiu este ștergerea acestui cont pe acel dispozitiv. Sau care este același lucru, deconectând contul computerului. Procedând astfel, veți pierde accesul la toate serviciile sau aplicațiile Google de pe dispozitiv: Gmail, Magazin Play, YouTube, etc.

Deconectați contul Google de pe dispozitiv

Pentru a elimina un dispozitiv din contul dvs. Google, accesați pagina Google de dispozitive și Activitate. Selectați dispozitivul Android pe care doriți să îl ștergeți și faceți clic pe butonul roșu care afișează Ștergere (sau Eliminare acces ).

De altfel, acest instrument vă permite să aflați de la ce dispozitive ați accesat contul dvs. Google și când. Dacă detectați un dispozitiv suspect pe care nu l-ați folosit niciodată și dintr-un loc pe care nu l-ați avut niciodată, ar trebui să îl eliminați imediat.

Dacă apare un PC dubios, nu veți putea să-l eliminați din cont așa cum este indicat. Va trebui să schimbați parola contului pentru a vă asigura că eliminați accesul acolo (presupunând că au intrat).

Eliminați contul Google de pe dispozitiv: alte metode

După cum am spus, un alt mod de a elimina sau închide contul Google de pe dispozitivul de la distanță este să schimbați parola acestuia. Deci, acesta și orice computer pe care l-ați conectat va pierde automat accesul. După modificarea acestuia, probabil că nu veți vedea niciun dispozitiv pe pagina menționată anterior.

Dacă ați pierdut telefonul mobil sau ați fost furat, puteți de asemenea să resetați setările din fabrică de la distanță de pe site-ul de urmărire Google. Aceasta va elimina toate datele de pe computer, inclusiv contul Google. Rețineți că, după ce ați făcut acest lucru, nu veți mai putea urmări dispozitivul.

Ultima metodă cea mai extremă este ștergerea contului. Adică, nu mai există. Se face din același panou Google (în "Preferințe"). Înainte de proces, vi se va oferi opțiunea de a face backup date, în cazul în care aveți nevoie mai târziu de acestea.

Conectați din nou dispozitivul

Conectați-vă doar la contul Google de pe dispozitiv. Acesta va fi legat și va apărea pe site-ul web al dispozitivelor Google.

Eliminați dispozitivele din Google Play?

Procedurile de mai sus nu vă pot elimina dispozitivul Android din Magazin Google Play. Chiar dacă faceți cele de mai sus, dispozitivul va fi în continuare vizibil în acest magazin. Ce puteți face este să ascundeți dispozitivul. Pentru aceasta, trebuie să dezactivați caseta de vizibilitate aparținând aparatului, în configurația versiunii web Google Play.