Cum să dezactivați un participant dintr-un grup WhatsApp

WhatsApp este cea mai importantă aplicație de mesagerie instantanee a acestor vremuri și, deoarece majoritatea dintre noi au cont în ea doar prin instalarea și înregistrarea, este posibil să integrăm câteva grupuri.

Atunci când generăm un grup în sine, este de fapt pentru că avem un eveniment important de organizat sau ceva important de comunicat, dar problema este că, odată cu trecerea timpului, un anumit participant la grup se poate supăra .

De aceea, în următoarele rânduri, vrem să vă învățăm cum să tăcem un participant într-un grup WhatsApp rapid și ușor.

Doar administratorii pot trimite mesaje pe WhatsApp

Practic, trebuie să spunem că principala consecință a acestei măsuri are de a face cu faptul că atunci când tăcem un participant al unui grup WhatsApp, el va vedea în continuare mesajele în cauză, deși nu va putea scrie decât dacă administratorul permite acest lucru.

Acest lucru se poate face într-un mod foarte simplu, deși înainte de aceasta trebuie să îi facem pe ceilalți administratori, deoarece acest lucru va face mai ușor pentru noi să-i liniștească ori de câte ori vrem.

Ceea ce se întâmplă este că singurul membru al grupului care are capacitatea de a tăcea sau tăcea pe alții este administratorul și de aceea, dacă aveți alți membri ai grupului de încredere, trebuie să îi faceți administratori pentru a evita problemele în aceste cazuri.

Opriți cineva dintr-un grup WhatsApp

Pentru ca toți participanții la grup să fie administratori, trebuie să urmați acești pași :

  • Du-te la WhatsApp
  • Mergeți la grupul în cauză
  • Apoi, la Configurare sau Setări a grupului
  • Faceți clic pe Editați administratorii de grup
  • Selectați toți participanții
  • Transformați-i în administratori

Așa cum am spus, odată ce toți participanții la grup sunt administratori puteți tăcea unul dintre participanți pe tine sau pe oricare dintre ei, deși în acest caz tutorialul următor va fi următorul:

  • Mergeți la grupul în cauză
  • Apoi, la Configurare sau Setări a grupului
  • Faceți clic pe trimiterea mesajelor
  • Apoi, numai în Administratori

În acest fel, atunci când eliminați permisiunile administratorului către alți utilizatori pe care nu doriți să le vorbească, îi puteți face să nu vă deranjeze de atunci și asta vă va împiedica să faceți ajustările unul câte unul, deoarece puteți face acest lucru cu mai multe în același timp