Cum să ajustați confidențialitatea în Google Home în mod foarte simplu

Acasa Google in cateva cuvinte sunt boxe inteligente care lucreaza minunate si ne ofera multe facilitati. Cu toate acestea, este normal ca mulți oameni să se simtă puțin "frică" pentru a spune ceva despre subiectul confidențialității, cu informațiile lor personale.

Din acest motiv, dacă doriți să învățați cum să ajustați confidențialitatea serviciului Google Home pentru a împiedica gigantul de internet să aibă prea multe informații despre dvs., citiți mai departe.

Ajustați confidențialitatea Google Home

Inconvenientele mici pe care le are acest lucru, că ajustarea confidențialității poate chiar să vă facă să aveți câteva opțiuni mai puțin disponibile, deci ar trebui să fiți foarte atenți în această privință.

Prin urmare, este necesar să rețineți că Google Assistant utilizează o cantitate mare de informații pe care le furnizați pentru a oferi asistență personalizată . Prin urmare, cu cât aveți mai multă confidențialitate, cu atât va fi mai puțin eficientă Google Home. Prin urmare, difuzoarele inteligente nu vor fi atât de diferite de celelalte.

Rețineți că difuzoarele inteligente fac o diferență doar datorită datelor pe care le furnizați. Prin urmare, dacă vă ajustați intimitatea prea mult, nu vă va oferi rezultate bune.

Cum să ajustați confidențialitatea Google Home

În cazul în care doriți să ajustați în mod confidențial confidențialitatea Google Home, trebuie să faceți următoarele:

Introduceți aplicația mobilă Google Home.

Odată ce ați accesat aplicația, trebuie să apăsați pe meniul de opțiuni, meniul care se află în partea stângă sus (o pictogramă cu trei dungi).

Este afișat un meniu care are un număr mare de opțiuni. Dar singura care ne interesează este cea care spune " Mai multe opțiuni de configurare ".

În această secțiune nouă veți găsi o mulțime de opțiuni referitoare la contul dvs. Google. Din acest loc veți putea schimba multe lucruri care vă vor interesa cu siguranță.

Va trebui să mergeți acolo unde se afișează "Dispozitive" și apăsați pe cea de-a doua opțiune care spune " Speaker Living Room ".

Aici puteți dezactiva opțiunea "Rezultate personalizate" și veți pierde o mulțime de funcții personalizate, cu toate că, evident, veți obține o mulțime de intimitate.

Acum, dacă decideți să apăsați pe "X" care apare în partea dreaptă a "Adresa dispozitivului" nu va mai fi adresa înregistrată a casei sau a locului de muncă.

Dacă faceți clic pe cele trei puncte din dreapta sus, va apărea un alt meniu și în acel meniu trebuie să selectați opțiunea " Controale de activitate Google ".

Modificați confidențialitatea în Google Home

Aici veți introduce o secțiune foarte interesantă numită "Activitatea mea", așa cum vă imaginați în acea secțiune, veți putea găsi tot ce faceți cu Google Home și veți avea posibilitatea de a elimina toată istoria .

În cazul în care doriți să îl împiedicați să înregistreze totul, tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe " Controlul activității Google ".

Când o faci, vei vedea un ecran în care ar trebui să mergi acolo unde scrie "Activitatea voce și audio". Ce veți face astfel încât Google să nu salveze date este să apăsați în cazul în care se afișează "Modificare configurație.

În acest nou ecran ar trebui să te uiți în colțul din dreapta jos al opțiunii care spune PAUSE, apasă pe ea pentru ca Google Home să nu înregistreze altceva pe care îl faci. Amintiți-vă că, așa cum am menționat mai devreme, atunci când faceți acest lucru pierdeți câteva funcții.

Chiar dacă doriți să împiedicați trimiterea de rapoarte anonime la Google Home (acest lucru este făcut pentru a raporta erori etc.), tot ce trebuie să faceți este să reveniți la începutul aplicației și să căutați butonul care spune „Dispozitive“.

În acest ecran veți putea vedea toate dispozitivele conectate la contul Google. În acest loc va trebui să faceți clic pe pictograma de opțiuni găsită în caseta de pornire Google.

În partea inferioară, veți vedea că opțiunea de dezactivare și de activare apare în secțiunea "Confidențialitate", care afișează "Trimiteți rapoarte de erori și date de utilizare de pe Google Home to Google". Trebuie să dezactivați această opțiune pentru ca dispozitivul dvs. să nu trimită mai multe date către Google.