Cum se face o copie de rezervă în Android?

Securitatea este un element pentru nimic mai puțin atunci când ne gândim la dispozitivele mobile care rulează sistemul de operare Android și în acest caz nu am vrut să nu mai vorbim puțin despre ce backup-uri se află în acest tip de dispozitiv. De fapt, a face o copie de rezervă din când în când este cel mai bun mod de a păstra dispozitivul nostru protejat împotriva posibilelor intruziuni și alte situații enervante, deci mai bine să continuați să citiți puțin despre el.

Doar câteva zile în urmă am vorbit de fapt despre cele mai bune aplicații de backup pentru Android, având în vedere că multe dintre ele sunt foarte simplu de utilizat, deși în acest caz vrem să vă arătăm câteva alte metode care funcționează foarte bine . Această copie de rezervă este recomandată înainte de a efectua acțiuni cum ar fi Hard Reset, Root, instalarea unui ROM personalizat și așa mai departe, pentru a proteja aplicațiile, contactele și setările etc.

Backup pe Android cu ajutorul PC-ului

Ei bine, haideți să începem atunci cu noțiunile de bază atunci când vine vorba de a face o copie de rezervă pe Android, direct prin intermediul unui computer, ceea ce este mai simplu deoarece mulți utilizatori vor găsi un pas cu pas care nu le cere să știe prea multe despre respect. Tot ce trebuie să faceți pentru acest pas pas cu pas atunci când efectuați o copie de rezervă pe Android are de a face cu conectarea Android la PC, cu opțiunea "USB Debugging" activată și folosind un cablu tradițional de cablu USB de date .

După ce ați făcut-o, veți găsi posibilitatea de a observa o nouă unitate de stocare în computer, care va avea numele aparatului dvs. În acel moment faceți clic pe spațiul de stocare care a fost deschis pentru a accesa întregul conținut. Apoi, pentru a activa depanarea USB, va trebui să accesați opțiunile Setări, Dezvoltatori. În același timp, trebuie să creați un nou folder denumit "S7-ul meu de rezervă - sau orice alt dispozitiv mobil - (DATE)". La fel de ușor ca asta .

Rezolvare manuală utilizând Google

Există oa doua metodă cu care putem face și o copie de rezervă, deși în acest caz trebuie să spunem că, deși este util, nu va susține date cum ar fi fotografii, SMS și videoclipuri, adică este util pentru informații care nu acestea au de a face cu conținut specific. Desigur, puteți să stocați alte elemente importante, cum ar fi Contacte, Calendar, Datele aplicației, Parole Wi-Fi și câteva setări ale telefonului, deci dacă acest lucru este suficient pentru dvs., mai bine să continuați să citiți .

În acest caz, pentru a începe copierea de rezervă, atingeți "Setări" în telefon și de acolo în "Backup and reset". Apoi, mergeți la "Back up" și la "Automatic restore" și apoi la "Back up your account". În acel moment va trebui să adăugați contul Google, verificând că toate datele pe care doriți să le sincronizați sunt adăugate. Dincolo de asta, trebuie să vă gândiți că datele selectate vor fi salvate pe serverele Google și vor fi restaurate atunci când același cont Google va fi utilizat pe un alt dispozitiv Android . Este cel mai simplu proces de backup în Android, desigur.

Dacă ați decis această a doua metodă și doriți să faceți o copie de rezervă a SMS-ului și a înregistrării apelurilor, trebuie să știți că există o aplicație special creată pentru aceasta, așa-numita SMS Backup +. Este foarte ușor să înveți cum să o utilizați, deoarece datele Gmail vor fi afișate cu un epigraf separat de celălalt . Astfel, puteți selecta datele pe care doriți să le salvați cu adevărat și care dintre ele nu vă interesează prea mult, doar pentru a descărca aplicația în cauză din acest link.

După ce ați instalat această aplicație pe telefonul smartphone, următorul pas va fi să oferiți opțiunea Conectare și apoi să vă adăugați contul Gmail. Dacă nu aveți una, va trebui să o creați, apoi apăsați pe butonul Automatic backup, verificând că toate înregistrările SMS și de apeluri sunt copiate automat. Trebuie să luați în considerare în același mod că, dacă pierdeți mobilul, trebuie să îl descărcați din nou în cel nou și să-l dați să "restabilească / restabilească" în partea superioară. adăugând din nou contul dvs. Google